"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Σας Ευχαριστούμε θερμά! – Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μετά την, κατά κοινή ομολογία, πολύ πετυχημένη και φέτος 10η Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων, που, σε συνδυασμό με την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των απ’ τους Γερμανούς, στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης, εκτελεσθέντων Καστανιωτών, αποτελούν θεσμό για το χωριό μας.

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ», αισθάνεται την υποχρέωση και δημοσίως να ευχαριστήσει, κατ’ αρχήν, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ, που προέστη της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκω θανάτω εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας, όπως επίσης και τον Πρωτοσύγκελλό μας Αρχιμ. π. Νήφωνα Καψάλη.

Ευχαριστούμε επίσης για την τιμητική παρουσία τους τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνη, τους Αντιδημάρχους κ. Μαρία Κουκοράβα-Γκαραγκάνη και κ. Δημ. Ζαμπούρα, τον πρώην Δήμαρχο Καστανιάς κ. Κων. Τόλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μπουτίνα καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Δημ. Βουρλίτση, Άλκη Αναγνωστόπουλο και Γεωρ. Δήμου.

Ακόμη ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγιοφύλλου, Διάβας, Κλεινοβού, Βλάχων Θεσπρωτίας και Θεσσαλών Γαλατσίου Αττικής, των οποίων τα χορευτικά συμμετείχαν στη γιορτή μας, καθώς και όλους τους άλλους εκπροσώπους Συλλόγων της περιοχής μας, όπως βεβαίως και τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων.

Ευχαριστούμε και τους εκπροσώπους των διάφορων ΜΜΕ που κάλυψαν τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε τέλος και το αμέτρητο πλήθος Καστανιωτών και όχι μόνο, που και φέτος έδωσαν ένα βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις.

Ευχόμαστε να ανταμώσουμε όλοι πάλι και του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης