Σατανισμός, “παιχνίδι” ή αφέλεια; Reviewed by Momizat on . Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρών προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρισα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικ Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρών προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρισα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικ Rating: 0

Σατανισμός, “παιχνίδι” ή αφέλεια;

Σατανισμός, “παιχνίδι” ή αφέλεια;

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρών προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρισα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες, δύο 19χρονοι και δύο 18χρονοι, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται ύποπτα έξω από το παλαιό νεκροταφείο Λάρισας και προσήχθησαν στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι λίγο πριν την προσαγωγή τους είχαν αφαιρέσει από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες, τοποθετώντας το πάνω σε ξύλινη ράβδο μήκους 85 εκατοστών. Κατά την αποχώρησή τους, οι δράστες άφησαν το κρανίο έξω από το οστεοφυλάκιο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή