Σαφές ΟΧΙ των τρικαλινών εμπόρων στις Κυριακές Reviewed by Momizat on . Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στη θέση του να μην υποστηρίξει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές και προτείν Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στη θέση του να μην υποστηρίξει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές και προτείν Rating: 0

Σαφές ΟΧΙ των τρικαλινών εμπόρων στις Κυριακές

Σαφές ΟΧΙ των τρικαλινών εμπόρων στις Κυριακές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στη θέση του να μην υποστηρίξει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές και προτείνει στους συναδέλφους να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014.

Η απόφαση αυτή στηρίζεται στα στατιστικά στοιχεία των έξι (6) προηγούμενων Κυριακών που έδειξαν ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα καταναλωτικής κίνησης που προέβλεπε το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν επιτεύχθηκαν.

Ζητάμε από τους συναδέλφους εμπόρους, να τηρήσουν την απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία ότι «δεν μπορούν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς».

Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ρυθμίσεις εντείνουν την πίεση στις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, που τελικά δε θα αντέξουν.

Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το «διακοσμητικό ρόλο» των υπερκαταστημάτων και των πολυεθνικών.

«Άλλωστε, οι ώρες περισσεύουν…τα χρήματα δε φτάνουν…»

                         ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή