Σεμινάριο από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο ΔΩΤ Reviewed by Momizat on . Άρχισαν και συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από το μουσικό σύνολο « ΕΝΩΔΟΝ» της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σε μαθητέ Άρχισαν και συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από το μουσικό σύνολο « ΕΝΩΔΟΝ» της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σε μαθητέ Rating: 0

Σεμινάριο από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο ΔΩΤ

Σεμινάριο από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο ΔΩΤ

Άρχισαν και συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από το μουσικό σύνολο « ΕΝΩΔΟΝ» της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σε μαθητές –σπουδαστές μουσικής της πόλης μας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόγραμμα με τίτλο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ» που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου και των Ωδείων της πόλης, σπουδαστές και εκτελεστές της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Το πρόγραμμα έχει τριήμερη διάρκεια και θα πραγματοποιηθεί 3,4,5 Ιανουαρίου 2014 από το μουσικό σύνολο Μουσικής Δωματίου της Κ.Ο.Α. « ΕΝΩΔΟΝ», που ανέλαβε την υλοποίησή του στη Θεσσαλία.

Τα ατομικά μαθήματα αφορούν τα εξής όργανα : Πιάνο , Βιολί , Βιόλα, Τσέλο, Τρομπέτα Τρομπόνι, Ευφώνιο και Κρουστά.

Στο τέλος του προγράμματος θα βραβευτεί ο καλύτερος σπουδαστής του σεμιναρίου, είτε με υποτροφία σε Ωδείο της επιλογής του , είτε με την παροχή ενός μουσικού οργάνου.
Ως ακροατές μπορούν να παρακολουθούν και μαθητές των σχολείων της πόλης που δεν σπουδάζουν μουσική.
Τα σεμινάρια θα γίνονται στις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων καθώς και στις αίθουσες της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Η συμμετοχή των σπουδαστών είναι δωρεάν.
Αιτήσεις συμμετοχής διατίθενται στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων ( Βύρωνος 32) και ώρες 10.00-13.00 και 18.00-19.00. τηλ: 2431076620.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή