"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Σεμινάριο για καθηγητές Γυμνασίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ),  διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης πάνω στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ξέρω τι Ζητάω» που απευθύνεται σε Καθηγητές Γυμνασίου.
Το πρόγραμμα έχει την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και στοχεύει στον περιορισμό της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών από τους εφήβους ηλικίας 12 -14 χρόνων.
Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε 3 τρίωρες συναντήσεις στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στη δ/νση: Βίκτωρος Ουγκώ 2 (Πλατεία Χατζηπέτρου – 1ος όροφος,  στις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, Τρίτη 11 Οκτωβρίου & Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 17:00-20:00 μ.μ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, εξαιτίας του βιωματικού χαρακτήρα της επιμόρφωσης, θα είναι περιορισμένος (έως 18 άτομα). Μετά το πέρας της επιμόρφωσης θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Στους εκπαιδευτικούς που θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό ενώ, παράλληλα, θα παρέχεται από τα στελέχη του  Κέντρου Πρόληψης στήριξη – εποπτεία, ατομική ή και ομαδική, με σκοπό την αντιμετώπιση των δυσκολιών, που πιθανόν θα προκύψουν κατά την εφαρμογή του. Παροτρύνουμε τους εκπαιδευτικούς, που θα παρακολουθήσουν την επιμόρφωση, να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους αυτή υλοποιώντας αντίστοιχο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τους μαθητές τους.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ελένη Γιοντζή (τηλ. 2431046453, email:  grper@dide.tri.sch.gr) και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης