Σεμινάριο για την ψυχική υγεία Reviewed by Momizat on . Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» σε συνεργασία με τ Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» σε συνεργασία με τ Rating: 0

Σεμινάριο για την ψυχική υγεία

Σεμινάριο για την ψυχική υγεία

Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Α’/θμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης – ευαισθητοποίησης  εκπαιδευτικών (όλων των ειδικοτήτων) σε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα την Ψυχική Υγεία και Δεξιότητες Ζωής.

Το σεμινάριο θα αφορά το πρόγραμμα « Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού». Βασικός στόχος του είναι η προαγωγή  της ψυχοκοικωνικής υγείας των παιδιών, μέσω της καλλιέργειας δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να ανταποκρίνονται θετικά και δημιουργικά στις δυσκολίες και τα προβλήματα που συναντούν στη ζωή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί :

Τρίτη 8 Οκτωβρίου, Πέμπτη 10 & Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, και ώρες 16:30 μ.μ. -19:30 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Πρόληψης, τηλ. 2431 0 75555.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή