Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία Το Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία Το Rating: 0

Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο

Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο

Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων – Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία

epimelitirio a

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επιχειρηματιών με τουριστική, εμπορική ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στα Τρίκαλα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, και ώρες 19:00 21:00 στο Επιμελητήριο (Ελ. Βενιζέλου 1, 1ος όροφος).

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online (https://greektourism.withgoogle.com).

Θεματολογία σεμιναρίου: Tα 5 βασικά εργαλεία και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο επιχειρηματίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να αναπτυχθεί η επιχείρησή του και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (Ιστοσελίδα, Social media, Google My Business, Διαφήμιση, Analytics).

Ομιλητής: κ. Xάντζος Ηλίας, Online Advisor της πρωτοβουλίας.

Πέρα από το σεμινάριο, στo πλαίσιo αυτής της πρωτοβουλίας για πρώτη φορά υπάρχει μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες, εφόσον γραφτούν, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα πάνω στα 5 βασικά εργαλεία του διαδικτύου και να πάρουν την πιστοποίηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή