Σεμινάριο του ΟΕΕ για λογιστές στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας - Περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών - Φορο Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας - Περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών - Φορο Rating: 0

Σεμινάριο του ΟΕΕ για λογιστές στα Τρίκαλα

Σεμινάριο του ΟΕΕ για λογιστές στα Τρίκαλα

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας – Περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών – Φοροτεχνικών διοργανώνει στα Τρίκαλα τη Κυριακή 9  Φεβρουαρίου 2014 ενημερωτική ημερίδα με θέμα :
Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος – αλλαγές στον  Κ.Φ.Α.Σ. – υποχρέωση τήρησης βιβλίων από αγρότες – θέματα Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών
ΤΡΙΚΑΛΑ Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 10.00΄π.μ.
Ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, Νεάρχου & Κλειδωνοπούλου, Τρίκαλα
Εισηγητές:
Σαΐτης Ευθύμιος (Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών)
Γιαννόπουλος Χρήστος (τ. Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών)
Το σεμινάριο διατίθεται Δωρεάν στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής να σταλούν με e-mail. oee7pt@oe-e.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2410 531422 ή στο e-mail oee7pt@oe-e.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας