Σεμνή τελετή και κλίμα κατάνυξης στο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεράποντος στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη προσέλευση συγγενών περιθαλπομένων, φίλων του Θεραπευτηρίου και πολιτών της τοπικής κοινωνίας, παρά τις απειλές για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σ Με μεγάλη προσέλευση συγγενών περιθαλπομένων, φίλων του Θεραπευτηρίου και πολιτών της τοπικής κοινωνίας, παρά τις απειλές για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σ Rating: 0

Σεμνή τελετή και κλίμα κατάνυξης στο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεράποντος στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων

Σεμνή τελετή και  κλίμα κατάνυξης στο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεράποντος στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων

Με μεγάλη προσέλευση συγγενών περιθαλπομένων, φίλων του Θεραπευτηρίου και πολιτών της τοπικής κοινωνίας, παρά τις απειλές για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στους χώρους του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα 13-5-2017  Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός  μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, σε μία σεμνή τελετή και σε κλίμα κατάνυξης στο ομώνυμο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεράποντος στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων, χοροστατούντων των πατέρων Νικoλάου Χατζιάρα και Δημητρίου Ζιώγα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πέραν της Διοίκησης, των εργαζομένων και των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου, ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Χρ. Σιμορέλης, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Γ. Σπαθής, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τρικκαίων και των τοπικών και πολιτιστικών Συλλόγων.

Το Θεραπευτήριο Χρ. Παθήσεων Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων κ. Δημ. Βασταρούχα, την Αντιδήμαρχο κ. Ελ. Πούλιου και τον Πρόεδρο της ομώνυμης τοπικής Κοινότητας Μεγ. Κεφαλοβρύσου κ. Κ. Τσίνα, που με τις ενέργειές τους συνέβαλαν στην άψογη προετοιμασία του χώρου της εκδήλωσης.

 

Displaying DSCN0502.JPG

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή