Σεμπέθερος στα Τρίκαλα ο νέος Πρόεδρος Reviewed by Momizat on . . Ο γιος του πρώην υπουργού Βασίλης Παυλόπουλος, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2014 την Τρικαλινή δικηγόρο, Τζίνα Κόφφα. Η Τζίνα Κόφφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τ . Ο γιος του πρώην υπουργού Βασίλης Παυλόπουλος, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2014 την Τρικαλινή δικηγόρο, Τζίνα Κόφφα. Η Τζίνα Κόφφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τ Rating: 0

Σεμπέθερος στα Τρίκαλα ο νέος Πρόεδρος

.0000

Ο γιος του πρώην υπουργού Βασίλης Παυλόπουλος, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2014 την Τρικαλινή δικηγόρο, Τζίνα Κόφφα. Η Τζίνα Κόφφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου κατοικεί μόνιμα η οικογένειά της (διατηρούσε εταιρεία με χωματουργικά στα Τρίκαλα).

Σχόλια (1)

  • Αγγελική Μαλέκα

    Σε προσωπικό επίπεδο και πέρα από το γεγονός ότι ήταν ένα αγαπημένο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ ,πίστευα και πιστεύω ότι είναι ένας αξιάπητος άνθρωπος.Καθηγητής που όλοι ή τουλάχιστον κάποιοι θα θέλαμε.Εαν σας έτυχε να μιλήσετε μαζί του ίσως συμφωνήσετε μαζί μου, αυτό που μου έβγαζε σαν συναίσθημα ήταν αγαλίαση και ζεστασιά.Πίσω από την όποια αυστηρότητα και το κύρος του είναι μια γλυκιά φυσιογνωμία,με την σοφία της γνώσης και την άνεση του επαγγελματισμού.Mε το καλό στο αξίωμα και με επιτυχίες για την χώρα μας.Άντζελα Mαλέκα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή