Σενάρια ανασχηματισμού στα Τρίκαλα – του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης, η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό στη κυβέρνηση. Όλα τα σενάρια αφορούν στα πρόσωπα Κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης, η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό στη κυβέρνηση. Όλα τα σενάρια αφορούν στα πρόσωπα Rating: 0

Σενάρια ανασχηματισμού στα Τρίκαλα – του Κώστα Κουτσονάσιου

Σενάρια ανασχηματισμού στα Τρίκαλα – του Κώστα Κουτσονάσιου

Κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης, η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό στη κυβέρνηση.

Όλα τα σενάρια αφορούν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπουργεία και φυσικά όχι τις πολιτικές που αυτοί δύναται να εφαρμόσουν.

Οι ίδιοι οι πολίτες αγωνιούν αν θα εκπληρωθεί η φιλοδοξία του δικού τους βουλευτή, ελπίζοντας να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση και συναλλαγή με την εξουσία.

Άλλωστε οι αλλαγές κυβερνήσεων και οι “αναδομήσεις” αυτών όπως τις χαρακτήριζε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, έχουν καταντήσει σαν τις αλλαγές των αντιδημάρχων και των αντιπεριφερειαρχών στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης.

Κανείς εκ των φερέλπιδων υπουργών η υφυπουργών, δεν έχει παρουσιάσει πριν ένα αξιόπιστο σχέδιο η μια ρεαλιστική στρατηγική για το κυβερνητικό τομέα που επιθυμεί να αναλάβει.

Δυστυχώς τα κριτήρια επιλογής του εκάστοτε πρωθυπουργού είναι ανάλογα με αυτά των Περιφερειαρχών, των Δημάρχων και το θλιβερό για τη Δημοκρατία μας, με αυτά του εκλογικού σώματος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή