Σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη Reviewed by Momizat on . Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση Rating: 0

Σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη

smy
Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΛΑΦΤ, και η οποία δόθηκε από τον μέχρι σήμερα διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τραγαζίκη, με παρόντα και τον νέο διοικητή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λιάκο. Ο κ. Παπαστεργίου, με τον γενικό γραμματέα του Δήμουκ. Θωμά Παπασίκα, επέδωσαν στον κ. Τραγαζίκη μια αναμνηστική, ευχαριστήρια πλακέτα. Στόχος της, να επισφραγιστεί και με αυτόν τον τρόπο, η άψογη συνεργασία στο διάστημα της θητείας του ταξίαρχου στη ΣΜΥ. Κυρίως, σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτή την απόδοση τιμής, η πολυποίκιλη προσφορά της ΣΜΥ στις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.
Η πλακέτα αναφέρει ότι αποδίδεται σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη, «για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή του στην ουσιαστική προσφορά των Ε.Δ. στον Δήμο Τρικκαίων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή