Σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη Reviewed by Momizat on . Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση Rating: 0

Σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη

smy
Τη συνεργασία και την προσφορά του απελθόντος διοικητή της ΣΜΥ, τίμησε με πλακέτα που του απένειμε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΛΑΦΤ, και η οποία δόθηκε από τον μέχρι σήμερα διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τραγαζίκη, με παρόντα και τον νέο διοικητή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λιάκο. Ο κ. Παπαστεργίου, με τον γενικό γραμματέα του Δήμουκ. Θωμά Παπασίκα, επέδωσαν στον κ. Τραγαζίκη μια αναμνηστική, ευχαριστήρια πλακέτα. Στόχος της, να επισφραγιστεί και με αυτόν τον τρόπο, η άψογη συνεργασία στο διάστημα της θητείας του ταξίαρχου στη ΣΜΥ. Κυρίως, σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτή την απόδοση τιμής, η πολυποίκιλη προσφορά της ΣΜΥ στις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.
Η πλακέτα αναφέρει ότι αποδίδεται σε «ένδειξη τιμής» στον κ. Τραγαζίκη, «για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή του στην ουσιαστική προσφορά των Ε.Δ. στον Δήμο Τρικκαίων».

Αφήστε το σχόλιο σας