Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι δημόσιοι υπάλληλοι Reviewed by Momizat on . Η έλλειψη Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στα Τρίκαλα και η λαίλαπα μέτρων που αφορά σε δημοσίους υπαλλήλους, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής επίσκεψης του μέλο Η έλλειψη Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στα Τρίκαλα και η λαίλαπα μέτρων που αφορά σε δημοσίους υπαλλήλους, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής επίσκεψης του μέλο Rating: 0

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι δημόσιοι υπάλληλοι

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι δημόσιοι υπάλληλοι

Η έλλειψη Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στα Τρίκαλα και η λαίλαπα μέτρων που αφορά σε δημοσίους υπαλλήλους, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής επίσκεψης του μέλους της ΕΕ της ΔΕΔΥ, Γρ. Καλομοίρη στην πόλη μας. Με δεδομένο το νομοσχέδιο για το δημόσιο, που θέτει ζητήματα διαθεσιμοτήτων, ο κ. Καλομοίρης αναφέρθηκε στις δυσοίωνες προοπτικές.
Σε συνάντηση εκπροσώπων σωματείων εργαζομένων του δημόσιου τομέα στο Εργατικό Κέντρο, έγινε αναφορά και συζήτηση, με αφορμή τις διαθεσιμότητες των εκπαιδευτικώ που λήγουν σε έναν μήνα, αλλά και στις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη για την ανάγκη απολύσεων.
Ο κ. Καλομοίρης, με την ιδιότητα του πρώην προέδρου της ΟΛΜΕ, νωρίτερα παραχώρησε συνένετυξη Τύπου με το το ΔΣ της ΕΛΜΕΤ, για παρόμοια ζητήματα.

elmet1 elmet4 elmet2 elmet3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή