Σε αγώνες καλεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε σχετική του ανακοίνωση, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων αναφέρει ότι: Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών -μελών της να προχω Σε σχετική του ανακοίνωση, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων αναφέρει ότι: Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών -μελών της να προχω Rating: 0

Σε αγώνες καλεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Σε αγώνες καλεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Σε σχετική του ανακοίνωση, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων αναφέρει ότι:

Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών -μελών της να προχωρήσουν σε αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από τις κοινωνικές παροχές και την πρόνοια και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους που εδώ και τέσσερα χρόνια υφίστανται τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα κατά χιλιάδες καταδικάζονται στην ανεργία μέσω της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Στηρίζουμε την  Γενική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτέμβρη 2013.

Αντιστεκόμαστε όλοι μαζί στην διάλυση του Δημοσίου, με μαζικούς-ενωτικούς αγώνες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή