Σε ΑΕΙ σπουδαστές του “Ωδείου Τρικάλων Κασιώλα” Reviewed by Momizat on . Με απόλυτη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Με απόλυτη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Rating: 0

Σε ΑΕΙ σπουδαστές του “Ωδείου Τρικάλων Κασιώλα”

Σε ΑΕΙ σπουδαστές του “Ωδείου Τρικάλων Κασιώλα”

Με απόλυτη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Μουσικά Πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα:
Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ», Αργυρίου Ζωή του Ελευθερίου, αριστεύσασα στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, έλαβε 21.219 μόρια και εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης).
Η Ζ. Αργυρίου ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στη σχολή Κρουστών Συμφωνικής Ορχήστρας. Σπούδασε, επίσης, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο. Τον Ιούνιο του 2012 έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Είναι απόφοιτη του Μουσ. σχολείου. Στο διαγωνισμό της Yamaha Music Foundation of Europe 2013 στα Κρουστά Συμφωνικής Ορχήστρας προκρίθηκε στους επτά καλύτερους πανελλαδικά. Συνεχίζει τις σπουδές της στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στη σχολή Κρουστών Συμφωνικής Ορχήστρας και Ανωτέρων Θεωρητικών.
Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ», Βλάχου Μαρία του Χρήστου, λαμβάνοντας 19.520 μόρια, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (1η σχολή προτίμησης). Η Μ. Βλάχου σπούδασε στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» Κλασική Κιθάρα, Ανώτερα Θεωρητικά, Πιάνο και, στα πλαίσια προγράμματος υποτροφιών του Ωδείου, Βιολοντσέλο και Τρομπέτα (ως μέλος της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα»).
Τον Ιούνιο του 2012 έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Είναι απόφοιτη του 2ου Γεν. Λυκείου. Συνεχίζει τις σπουδές της στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στο Βιολοντσέλο, Πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά.
Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ», Γεωργάκης Θεόδωρος του Γεωργίου, αριστεύσας στο ειδικό μάθημα των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων με  βαθμό 20, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (1η σχολή προτίμησης).
Ο Θ. Γεωργάκης ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» σε μικρή ηλικία και σπούδασε Κλασική Κιθάρα, Βιολί (ξεκινώντας με υποτροφία του Ωδείου), Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο. Επίσης, έλαβε από το Ωδείο υποτροφία σπουδών στη Μονωδία και Τρομπέτα (ως μέλος της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα»). Τον Ιούνιο του 2011, έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Είναι απόφοιτος του Μουσ. σχολείου.
Συνεχίζει τις σπουδές του στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στο Βιολί, Μονωδία και Ανώτερα Θεωρητικά.
Και οι τρεις επιτυχόντες του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα» είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας Δωματίου, των Kassiola Voices, της Νεανικής Χορωδίας, της Φιλαρμονικής του Ωδείου, καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αν. Κασιώλα), συμμετέχοντας σε πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους αποτέλεσε η παράλληλη παρακολούθηση του εξειδικευμένου Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Μουσικά Πανεπιστήμια του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα», το οποίο από τη στιγμή της λειτουργίας του έχει να επιδείξει αριστεύσεις στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και του Dictée – Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και πρώτες θέσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια πανελληνίως. Το σχολικό έτος 2012-13 δίδαξαν η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου κ. Αναστασία Κασιώλα,ο καθηγητής Ανωτ. Θεωρητικών του Ωδείου κ. Παύλος Σπυρόπουλος, η επιμελήτρια Ανωτ. Θεωρητικών του Ωδείου κ. Αγγελική Πλόκα και, στα σεμιναριακά μαθήματα – γενική επίβλεψη, η διευθύντρια σπουδών και καθηγήτρια της Σχολής Ανωτ. Θεωρητικών κ. Μαρκέλλα Τσούβα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή