"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Σε απεργία καλεί τους εργαζόμενους στην ΕΑΣΤ το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση στα τεκταινόμενα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με παράσταση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το πρωί και καλεί τους εργαζόμενους των Κεντρικών Γραφείων του Αγροτικού Συνεταιρισμού, της Γεωπονικής Υπηρεσίας, του Εκκοκκιστηρίου, της Βιομηχανίας Ζωοτροφών «AGROVIZ»και της Οξοποιίας «ΜΕΤΕΩΡΑ» σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ στις 15-12-2014 και ώρα 7.00 π.μ .στον χώρο της ΕΑΣΤ.
ανακοινωση :
Ενώνουμε την φωνή μας για :
 Την ανάκληση των τακτικών και έκτακτων καταγγελιών των συμβάσεων εργασίας (απολύσεων) τριών εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού , που έλαβαν χώρα προ δύο εβδομάδων.
 Την αποφυγή άλλων παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων,
 Την ανάκληση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού περί σύναψης νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας με δυσμενείς όρους για τους εργαζόμενους,
 Την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων για το σύνολο των εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο προηγούμενο εργασιακό καθεστώς (ήτοι προ της σύναψης των νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας).

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μαζί ενωμένοι με ένα κοινό στόχο να βάλουμε τέλος σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που θέλουν να μας επιβάλουν καταρρίπτοντας κάθε εργασιακό μας δικαίωμα.
Πρέπει, απλώς να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε μόνο θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτά που μας επιβάλουν.

Αγωνιζόμαστε για Αξιοπρεπείς Μισθούς και Κλαδικές Συμβάσεις!

Σκοπός μας είναι η στήριξη της Συνεταιριστικής Ένωσης και ΟΧΙ η διάλυση της!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΤΙΣ 15-12-2014

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης