Σε απεργία καλεί του εργαζόμενους στην ΕΑΣΤ το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παρέμβαση στις εξελίξεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με παράσταση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιη Παρέμβαση στις εξελίξεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με παράσταση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιη Rating: 0

Σε απεργία καλεί του εργαζόμενους στην ΕΑΣΤ το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Σε απεργία καλεί του εργαζόμενους στην ΕΑΣΤ το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Παρέμβαση στις εξελίξεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με παράσταση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 7 το πρωί . Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί τους εργαζόμενους του Αγροτικού Συνεταιρισμού, της Γεωπονικής Υπηρεσίας, του Εκκοκκιστηρίου, της Βιομηχανίας Ζωοτροφών «AGROVIZ»και της Οξοποιίας «ΜΕΤΕΩΡΑ» σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ αύριο Δευτέρα με συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΕΑΣΤ ώρα 7.00 π.μ .

ανακοινωση :

Ενώνουμε την φωνή μας για :
 Την ανάκληση των τακτικών και έκτακτων καταγγελιών των συμβάσεων εργασίας (απολύσεων) τριών εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού , που έλαβαν χώρα προ δύο εβδομάδων.
 Την αποφυγή άλλων παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων,
 Την ανάκληση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού περί σύναψης νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας με δυσμενείς όρους για τους εργαζόμενους,
 Την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων για το σύνολο των εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο προηγούμενο εργασιακό καθεστώς (ήτοι προ της σύναψης των νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας).

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μαζί ενωμένοι με ένα κοινό στόχο να βάλουμε τέλος σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που θέλουν να μας επιβάλουν καταρρίπτοντας κάθε εργασιακό μας δικαίωμα.
Πρέπει, απλώς να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε μόνο θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτά που μας επιβάλουν.

Αγωνιζόμαστε για Αξιοπρεπείς Μισθούς και Κλαδικές Συμβάσεις!

Σκοπός μας είναι η στήριξη της Συνεταιριστικής Ένωσης και ΟΧΙ η διάλυση της!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Τ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή