"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Σε απεργιακό «κλοιό» ο Νομός Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρία συλλαλητήρια διοργανώνονται στα Τρίκαλα σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου, ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στη συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών και τα νέα μέτρα.

Σωματεία που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 10 το πρωί, ενώ σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως “το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής και λαϊκής οικογένειας…”.

Από τον ίδιο φορέα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο και το απόγευμα (7.μ.μ.) της Πέμπτης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ημέρα που έχει οριστεί η ψηφοφορία των μέτρων της συμφωνίας στη Βουλή.

Το δεύτερο συλλαλητήριο  έχει ανακοινωθεί με κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, επίσης στις 10 το πρωί, έξω από το κτίριο του εργατοϋπαλληλικού φορέα, κάνοντας λόγο -σε σχετική ανακοίνωση- για “4ο μνημόνιο, μετά από μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, απειλώντας με ισοπέδωση την Κοινωνία και γκρεμίζοντας ταυτόχρονα ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις των εργαζομένων…”.

Τέλος, το τρίτο συλλαλητήριο ανακοινώθηκε για τις 9.30 π.μ., από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία για την Κοινή Δράση, με προσυγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, καλώντας σε “μαζικό, ενωτικό, παλλαϊκό ξεσηκωμό, ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων και κόντρα στην υποταγή του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης