σε αποχή διαρκείας οι Τρικαλινοί δικηγόροι Reviewed by Momizat on . Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι Τρικαλινοί δικηγόροι όπου στη διάρκεια των εργασιών αποφάσισαν την επ΄ αόριστον αποχή απο τα καθήκοντ Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι Τρικαλινοί δικηγόροι όπου στη διάρκεια των εργασιών αποφάσισαν την επ΄ αόριστον αποχή απο τα καθήκοντ Rating: 0

σε αποχή διαρκείας οι Τρικαλινοί δικηγόροι

σε αποχή διαρκείας οι Τρικαλινοί δικηγόροι

Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι Τρικαλινοί δικηγόροι όπου στη διάρκεια των εργασιών αποφάσισαν την επ΄ αόριστον αποχή απο τα καθήκοντα τους .
Σύμφωνα με την απόφαση ο νομικός κόσμος προχωρά στη νέα κινητοποίηση αντιδρώντας στο περιεχόμενο των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας .
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων συντάσσεται απόλυτα με τις θέσεις του Πανελλήνιου Δικηγορικού Συλλόγου ενώ να υπενθυμίσουμε ότι και στο πρόσφατο δημοψήφισμα οι Τρικαλινοί δικηγόροι είχαν ταχθεί με συντριπτική πλειοψηφία κατά του νομοσχεδίου που επιφέρει τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας , και το οποίο όπως υποστηρίζουν στρέφεται κατά του νομικού κόσμου και κατά των πολιτών .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή