Σε αργία έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας. Πρόκειται για 5 δημοτικούς συμβο Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας. Πρόκειται για 5 δημοτικούς συμβο Rating: 0

Σε αργία έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας

Σε αργία έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας

Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας.
Πρόκειται για 5 δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης και ενός της συμπολίτευσης οι οποίοι απουσίαζαν αδικαιολόγητα από συνεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το οποίο θέμα επενέβη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μοιράζοντας «καμπάνες».
Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. Φαρκαδόνας το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που εστάλη στο δήμο Φαρκαδόνας την 6η Μαρτίου και κοινοποίησε στο Σώμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, τέθηκαν με πειθαρχική ποινή σε τρίμηνη αργία οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τάκης Χατζής, Βασίλειος Αυγελής της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς και ο κ. Κοσμάς Νικολός της συμπολίτευσης, σε δίμηνη αργία τέθηκαν οι κ.κ Γιάννης Γεωργολόπουλος και Κίμων Χαλβατζάς της μείζονος αντιπολίτευσης ενώ σε ένα μήνα αργία τέθηκε ο νέος αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Φιλιππίδης.
Δεν θα υπάρξει αναπλήρωση των τιμωρηθέντων διότι πρόκειται για προσωρινή παύση καθηκόντων και σύμφωνα με τον νόμο μέχρι την λήξη της ποινής τους το Δ.Σ θα πορεύεται με τους εναπομείναντες 21 συμβούλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή