Σε Βόλο και Λάρισα την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Μεγάλη τιμή για το μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορί Μεγάλη τιμή για το μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορί Rating: 0

Σε Βόλο και Λάρισα την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σε Βόλο και Λάρισα την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Μεγάλη τιμή για το μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Ανώτερος Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Λάρισας, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην έδρα του σχηματισμού την αυτού εξοχότητα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Η επίσκεψη έχει προσδιοριστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για τις 3.30 το μεσημέρι και θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά.

Λίγη ώρα αργότερα ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης θα υποδεχθεί με τη σειρά του τον κο Παυλόπουλο στην έδρα του Αρχηγείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Λάρισα από τη γειτονική πόλη του Βόλου και θα συνοδεύεται από τη στρατιωτική ηγεσία και τις αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισκέπτεται τους σχηματισμούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή