Σε δίκη για τις κινητοποιήσεις στα διόδια ο πρόεδρος του Ε. Κ. Λάρισας Reviewed by Momizat on . Στο εδώλιο θα βρεθεί τη Δευτέρα 12 Γενάρη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΛάρισαςΤάσος Τσιαπλές λόγω της συμμετοχής του σε κινητοποιήσεις για την κατάργηση των Στο εδώλιο θα βρεθεί τη Δευτέρα 12 Γενάρη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΛάρισαςΤάσος Τσιαπλές λόγω της συμμετοχής του σε κινητοποιήσεις για την κατάργηση των Rating: 0

Σε δίκη για τις κινητοποιήσεις στα διόδια ο πρόεδρος του Ε. Κ. Λάρισας

Σε δίκη για τις κινητοποιήσεις στα διόδια ο πρόεδρος του Ε. Κ. Λάρισας

Στο εδώλιο θα βρεθεί τη Δευτέρα 12 Γενάρη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΛάρισαςΤάσος Τσιαπλές λόγω της συμμετοχής του σε κινητοποιήσεις για την κατάργηση των διοδίων.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας ότι πρέπει να σταματήσουν οι διώξεις κάθε συνδικαλιστή και αγωνιστή που παλεύει για την κατάργηση των διοδίων και τονίζει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ώρα που σκοτώνεται κόσμος στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, γιατί αναγκάζεται να κυκλοφορεί σ’ αυτούς λόγω των πανάκριβων διοδίων που επέβαλαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στους οποίους η κυβέρνηση παρέδωσε το Εθνικό Οδικό δίκτυο, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, σέρνεται την Δευτέρα 12 Γενάρη, στα δικαστήρια να δικαστεί για κινητοποίηση του ΠΑΜΕ που έγινε το 2013, με αίτημα να καταργηθούν όλα τα διόδια. Και μάλιστα με τις βαριές κατηγορίες της διέγερσης και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών με πρόθεση με κίνδυνο για τον άνθρωπο!!!

Οι αγώνες των εργαζομένων, απέναντι στη βάρβαρη πολιτική που μας εξαθλιώνει, ούτε ποινικοποιούνται ούτε μπορούν να σταματήσουν με την επιστράτευση των αστυνομικών και δικαστικών μέτρων.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται. Ο αγώνας για την κατάργηση των διοδίων και της ληστείας του λαού, όπως και για την ανατροπή της συνολικής βάρβαρης πολιτικής, θα συνεχιστεί και θα φτάσει στο τέλος. Το ΕΚΝΛ, αξιώνει το σταμάτημα της δίωξης του προέδρου του και κάθε άλλου συνδικαλιστή ή αγωνιστή που παλεύει για την κατάργηση των διοδίων. Αξιώνει την άμεση κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη διακίνηση στο οδικό δίκτυο».

Πηγή: 902.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή