Σε διαθεσιμότητα 350 εργαζόμενοι της SOVEL στον Αλμυρό Reviewed by Momizat on . Σε διαθεσιμότητα για τρεις εβδομάδες το προσωπικό των 350 εργαζομένων, μονίμων και εργολαβικών στην Sovel του Αλμυρού. Η απόφαση ανακοινώθηκε χθες στο προσωπικό Σε διαθεσιμότητα για τρεις εβδομάδες το προσωπικό των 350 εργαζομένων, μονίμων και εργολαβικών στην Sovel του Αλμυρού. Η απόφαση ανακοινώθηκε χθες στο προσωπικό Rating: 0

Σε διαθεσιμότητα 350 εργαζόμενοι της SOVEL στον Αλμυρό

biomixania

Σε διαθεσιμότητα για τρεις εβδομάδες το προσωπικό των 350 εργαζομένων, μονίμων και εργολαβικών στην Sovel του Αλμυρού. Η απόφαση ανακοινώθηκε χθες στο προσωπικό και αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία μετά τις 15 απολύσεις που προηγήθηκαν πριν περίπου 3 εβδομάδες.
Οι διαθεσιμότητες μετά τις απολύσεις έχουν προκαλέσει πανικό μέσα στο εργοστάσιο καθώς εκτιμάται ότι πρόκειται για τις πρώτες απώλειες εξαιτίας της παρατεταμένης κρίσης. Ντόμινο φοβούνται από το Σεπτέμβριο τα συνδικάτα και μόλις η παραγωγική διαδικασία μπει σε κανονικούς ρυθμούς καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις βρίσκονται στο ρελαντί λόγω μείωσης παραγγελιών και καθίζησης του τζίρου.


Το προσωπικό του εργοστασίου που λειτουργεί στον Αλμυρό ενημερώθηκε χθες και η δυσάρεστη πληροφορία όπως ήταν φυσικό «ταξίδεψε» από στόμα σε στόμα αμέσως, προκαλώντας έντονη ανησυχία καθώς γίνεται σε μία περίοδο που η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται σε κάμψη σε όλες τις επιχειρήσεις και οι επιπτώσεις της τραπεζικής αργίας και των περιορισμών που έχουν επιβάλλει τα capital controls δεν έχουν ακόμη καταγραφεί στο σύνολό τους.
Σημειώνεται ότι μόλις πριν ένα μήνα είχε ανακοινωθεί η διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της Σιδενόρ Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε. στην οποία ανήκει και η ΣΟΒΕΛ στον Αλμυρό, από την Viohalco SA ενέκριναν οι μέτοχοι της εισηγμένης κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων τους.
Η διασυνοριακή συγχώνευση -σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία- εξυπηρετεί την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης και μακροπρόθεσμης υποστήριξης με κεφάλαια εξωτερικού των εργοστασίων παραγωγής χαλυβουργικών προϊόντων που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη και στον Αλμυρό Μαγνησίας.

ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή