Σε διαθεσιμότητα 85 του ΕΟΠΥΥ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε 85 ανέρχονται οι εργαζόμενοι και συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στον νομό Τρικάλων, που από τις 18 Φεβρουαρίου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επισήμως. Αυτό συνέβ Σε 85 ανέρχονται οι εργαζόμενοι και συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στον νομό Τρικάλων, που από τις 18 Φεβρουαρίου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επισήμως. Αυτό συνέβ Rating: 0

Σε διαθεσιμότητα 85 του ΕΟΠΥΥ Τρικάλων

Σε διαθεσιμότητα 85 του ΕΟΠΥΥ Τρικάλων

Σε 85 ανέρχονται οι εργαζόμενοι και συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στον νομό Τρικάλων, που από τις 18 Φεβρουαρίου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επισήμως. Αυτό συνέβη με βάση τον νέο νόμο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με μόλις 152 ψήφους, ταράζοντας συθέμελα τη λειτουργία των δομών Υγείας στη χώρα μας.
Οι συγκεκριμένοι τρικαλινοί είναι γιατροί (31 στα Τρίκαλα, 5 στην Καλαμπάκα, 1 στη Φαρκαδόνα), λοιποί υγειονομικοι (42 στα Τρίκαλα) και διοικητικοί (6 στα Τρίκαλα).
Οι γιατροί θα πρέπει να επιλέξουν, αν θα εργαστούν στη νέα δομή ή αν θα διατηρήσουν μόνο τα ιατρεία τους. Για τους άλλους εργαζόμενους αφού μεχρι τις 18 Μαρτίου θα λάβουν τα 3/4 του μισθού τους, ισχύει η μεταφορά τους στο ΠΕΔΥ, μετά τις αιτήσεις που θα υποβάλλουν.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν κανονικά…

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή