Σε ειδική εκδήλωση ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. θα απονείμει το «Αριστείο Φιλολογίας» 2017 Reviewed by Momizat on . Αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολ Αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολ Rating: 0

Σε ειδική εκδήλωση ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. θα απονείμει το «Αριστείο Φιλολογίας» 2017

Σε ειδική εκδήλωση ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. θα απονείμει το «Αριστείο Φιλολογίας» 2017

Αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει το Αριστείο Φιλολογίας στον Στυλιανό-Σπήλιο Γουναρόπουλο του Παναγιώτη και της Βασιλικής, απόφοιτο του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», ο οποίος εισήχθη με την υψηλότερη βαθμολογία σε τμήμα Φιλολογίας από όλους τους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων.

Το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης», το οποίο θα απονεμηθεί στον κ. Στυλιανό-Σπήλιο Γουναρόπουλο, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό πρόσβασης 18.962 μόρια περιλαμβάνει ειδικό δίπλωμα τιμής και χρηματικό βραβείο 500 ευρώ, που είναι χορηγία της κ. Νίκης Παπατριανταφύλλου-Θεοδωρίδη, ομ. καθηγήτριας του Αριστ. Παν/μίου Θεσ/νίκης, εις μνήμην του αειμνήστου συζύγου της Χρίστου Θεοδωρίδη, κλασικού φιλολόγου – καθηγητή του Α.Π.Θ. Επίσης θα του δοθούν δωρεάν και όλοι οι διαθέσιμοι τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» (πάνω από 20 τόμοι) και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Έπαινοι θα απονεμηθούν στη δ. Μαρία-Ροδάνθη  Αλεξανδρή  του Γεωργίου και της Χριστίνας, απόφοιτη του  Ιδιωτικού Γενικού Λυκείου «Αθηνά», επιτυχούσα με βαθμό πρόσβασης 18.359 μόρια στο Τμήμα Φιλολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον κ. Κωνσταντίνο Πέττα του Ευαγγέλου και της Γεωργίας, απόφοιτο του  Ιδιωτικού Γενικού Λυκείου «Αθηνά», επιτυχόντα με βαθμό πρόσβασης 18.137 μόρια στο Τμήμα Φιλολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε τμήμα Ιστορίας κανένας δεν εισήχθη με βαθμό άνω του 18. Ως εκ τούτου δεν θα απονεμηθεί φέτος Αριστείο Ιστορίας και έπαινοι.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή