Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του κεντρικού  προγράμματος των περιοδειών το Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του κεντρικού  προγράμματος των περιοδειών το Rating: 0

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του κεντρικού  προγράμματος των περιοδειών του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μίλησε σε προγραμματισμένη ομιλία στο ξενοδοχείο Preveza City, παρουσία μεταξύ άλλων, του Βουλευτή Πρεβέζης, Δημήτρη Τσουμάνη και στελεχών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πρέβεζας και μελών του κόμματος. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Βαγγέλης Ντάκουλας, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε κ. Λιούτα.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής,  αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών που είναι η σταθερότητα της χώρας ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος, δίνοντας μιλώντας για  τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι. Αναφέρθηκε στον άνισο ανταγωνισμό που δημιουργείται ανάμεσα στους αγρότες της Ελλάδας και συναδέλφους τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαιτίας των υψηλών επιτοκίων δανεισμού και των ακριβών πρώτων υλών, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εκπροσωπηθούν ενισχυθεί η φωνή των πραγματικών παραγωγών στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

lioutas_preveza2 lioutas_preveza3 lioutas_preveza1

Αφήστε το σχόλιο σας