Σε εκλογικούς ρυθμούς η Περιφερειακή Ενότητα Reviewed by Momizat on . Εντείνονται καθημερινά οι διεργασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφά και θα πρέπει όλα ν Εντείνονται καθημερινά οι διεργασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφά και θα πρέπει όλα ν Rating: 0

Σε εκλογικούς ρυθμούς η Περιφερειακή Ενότητα

Σε εκλογικούς ρυθμούς η Περιφερειακή Ενότητα

Εντείνονται καθημερινά οι διεργασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφά και θα πρέπει όλα να είναι έτοιμα, δεδομένου ότι θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της όλης διαδικασίας.

Από χθες, ξεκίνησαν οι δοκιμές του Τμήματος Πληροφορικής στο σύστημα που θα μεταδίδει τα αποτελέσματα της κάλπης, το βράδυ της Κυριακής, ενώ στόχος των υπευθύνων είναι να μεταδίδονται τα αποτελέσματα, χωρίς καθυστέρηση και κυρίως να μπορεί το σύστημα να σηκώσει, τις πληροφορίες που θα εισάγονται μέσα σε αυτό.

Επίσης, για ακόμα μια φορά στον 1ο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας θα υπάρχει ειδικό σύστημα απευθείας μετάδοσης των αποτελεσμάτων κατά την καταχώρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων ανά εκλογικό τμήμα. Κάτι που γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων.

Εν τω μεταξύ, έως και αύριο αναμένεται να σταλούν και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, όπου θα τοποθετηθούν στους εκλογικούς σάκους για να μεταφερθούν στα 321 εκλογικά τμήματα που θα λειτουργούν στο ν. Τρικάλων, προκειμένου οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η διάθεση των εκλογικών σάκων θα ξεκινήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ενώ η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και την επόμενη Πέμπτη, διότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα κληρωθούν από τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή τους στις εκλογές θα πρέπει παραλάβουν το υλικό ένα διήμερο προ των εκλογών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή