Σε εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Reviewed by Momizat on . Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου του Δήμου Πύλης, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σε συν Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου του Δήμου Πύλης, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σε συν Rating: 0

Σε εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Σε εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου του Δήμου Πύλης, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παραποτάμου κ. Παναγιώτη Καλυβιώτη και με τη χρήση των απαραίτητων μηχανικών μέσων, καθαρίζονται χωμάτινοι αποστραγγιστικοί τάφροι (κανάλια) από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά,ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων και να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Σε εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας - Καθαρισμός καναλιών στον Παραπόταμο
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης σε επιτόπια αυτοψία του δήλωσε: «Με συνεχείς παρεμβάσεις πραγματοποιούμε έργα μεγάλης σημασίας σε όλο τον νομό προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων στις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον. Συνεπής στη δέσμευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και παρά την έλλειψη πόρων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δίνει λύσεις στοχευμένα,με τη βοήθεια των τοπικών αρχών. Η ασφάλεια των πολιτών και η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών αποτελούν βασικό μας μέλημα.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή