"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Σε επενδυτές στις Η.Π.Α. μίλησε ο Κώστας Σκρέκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ταξί-αστραπή στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πραγματοποίησε για ένα μόλις 24ωρο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Τρικαλινός Υπουργός ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές  του 16ου Ετήσιου Επενδυτικού Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μετροπόλιταν Κλαμπ της Νέας Υόρκης.
Μιλώντας σε ένα πολύ σημαντικό ακροατήριο, στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και στην ανάγκη να συνεχιστούν τα βήματα προόδου μέσα από ένα κλίμα πολιτικής σταθερότητας.
 Ο κ. Κώστας Σκρέκας αφού στάθηκε  στις «σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα» υπογράμμισε την προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης  για τη διαμόρφωση ενός «ευνοϊκού κλίματος προσέλκυσης επενδύσεων».Ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι «είναι η ώρα των επενδύσεων» προσθέτοντας  ότι «το επενδυτικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη έχει συμβάλει πολύ για να γνωρίσουν οι Αμερικανοί επενδυτές τα όσα σημαντικά συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Ακόμη ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανέλυσε τις «θετικές επιπτώσεις» της μεταρρυθμιστικής προσαρμογής, όπως ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός για πρώτη φορά, η μείωση του αριθμού των ανέργων, η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, η ενίσχυση του επενδυτικού τομέα, σημειώνοντας παράλληλα ότι «το πρόγραμμα και οι θυσίες του ελληνικού αποδίδουν».

Ακολούθησε συνέντευξη τύπου προς Ελληνικά, διεθνή και μέσα ενημέρωσης της ομογένειας, όπου και πάλι ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε την  ανάγκη για «πολιτική σταθερότητα» και ότι είναι προς όφελος της χώρας να ολοκληρωθεί η τετραετία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης