"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Σε ηλικία 58χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μπαντής-Ο Φαρκαδόνιος δάσκαλος έδινε «γενναία μάχη» τους τελευταίους μήνες χτυπημένος από την επάρατο νόσο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θλίψη σκόρπισε στην Φαρκαδόνα και την ευρύτερη περιοχή η είδηση του θανάτου του 58χρονου δασκάλου Νίκου Μπαντή. Ο ιδιαίτερα δραστήριος, εκπαιδευτικά, αυτοδιοικητικά, πολιτικά, πολιτιστικά και αθλητικά, δάσκαλος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Εδώ και αρκετό διάστημα έδινε γενναία μάχη, δυστυχώς όμως για τον ίδιο και τους οικείους τους δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Όπως προαναφέρθηκε ο Νίκος Μπαντής υπήρξε ένας ιδιαίτερος δραστήριος άνθρωπος με πλούσια ενασχόληση. Κατά τη σύντομη ζωή του, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, επί δημαρχίας Γιάννη Στάμου, ενώ μετέπειτα, επί δημαρχία Κώστα Οικονόμου, διετέλεσε αρχικά δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φαρκαδόνας και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας. Σε πολιτικό επίπεδο υπήρξε γραμματέας της Κ.Ο. Φαρκαδόνας του ΠΑΣΟΚ και σε πολιτιστικό επίπεδο επί σειρά ετών πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της κωμόπολης.
Αξέχαστος θα μείνει και στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς υπηρέτησε σε σχολεία του Δήμου με τελευταίο εκείνο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας, όπου υπήρξε διευθυντής.
Ο 58χρονος αφήνει πίσω του την σύζυγό του Αικατερίνη και τα δύο του παιδιά, Κώστα και Μαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης