Σε ιδιώτη για 25 χρόνια δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη η Δημοτική Αρχή Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική αρχή δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη μισθώνοντας την για 25 έτη αντί μηναίου μισθώματος 200 ευρώ(!!!) και συνολικά 60.000 και σε αντάλλαγμα του κόστου Η Δημοτική αρχή δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη μισθώνοντας την για 25 έτη αντί μηναίου μισθώματος 200 ευρώ(!!!) και συνολικά 60.000 και σε αντάλλαγμα του κόστου Rating: 0

Σε ιδιώτη για 25 χρόνια δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη η Δημοτική Αρχή

Σε ιδιώτη για 25 χρόνια δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη η Δημοτική Αρχή
Η Δημοτική αρχή δίνει την πισίνα του Αη Γιώργη μισθώνοντας την για 25 έτη αντί μηναίου μισθώματος 200 ευρώ(!!!) και συνολικά 60.000 και σε αντάλλαγμα του κόστους ανακατασκευής της γύρω στις 70000.
Έντονες οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση η οποία υποστηρίζει ότι ” η δημοτική αρχή χαρίζει   την πισίνα σε ιδιώτη ,  αντί 130.000 για να την εκμεταλλεύεται για 25 χρόνια”.
Χθες το μεσημέρι έγινε διαπαραταξιακή και η αντιπολίτευση  αρνήθηκε σθεναρά να συναινέσει στη διαφαινόμενη πρόταση , αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει εμπεριστατωμένα στην εισηγηση που θα έρθει την επόμενη βδομάδα σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
Στελέχη του Δήμου εκτιμούν ότι το θέμα  είναι πολύ σοβαρό , δεν έχει μόνο αθλητικές διαστάσεις , αλλά ειναι ζήτημα και ηθικής αντιμετώπισης και γενικότερα πολιτικής φιλοσοφίας απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή