Σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Κάθε γωνιά της Θεσσαλίας επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας προκειμένου να συναντηθεί με φίλους απ’ όλη την Περιφέρεια για Κάθε γωνιά της Θεσσαλίας επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας προκειμένου να συναντηθεί με φίλους απ’ όλη την Περιφέρεια για Rating: 0

Σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Κάθε γωνιά της Θεσσαλίας επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας προκειμένου να συναντηθεί με φίλους απ’ όλη την Περιφέρεια για να διαχυθεί το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί και πρέπει να έχει τον δικό της άνθρωπο στο νέο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν στην περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Αχιλλίου πολιούχου της Λάρισας, ενώ αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους στα νεανικά στέκια της πόλης.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε χωριά του Νομού Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με δεκάδες παραγωγούς της περιοχής, βρήκε νέους και παλιούς φίλους οι  οποίοι έστειλαν το μήνυμα της νίκης ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

lioutas_larisa lioutas_karditsa lioutas_karditsa1

Αφήστε το σχόλιο σας