Σε καλή πορεία τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με νέα μονάδα επεξεργασίας εξοπλίστηκε η ανώνυμη εταιρία ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Τρικάλων, στη οποία μετέχει κατά το ήμισυ ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για μια μονάδα Με νέα μονάδα επεξεργασίας εξοπλίστηκε η ανώνυμη εταιρία ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Τρικάλων, στη οποία μετέχει κατά το ήμισυ ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για μια μονάδα Rating: 0

Σε καλή πορεία τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων

Σε καλή πορεία τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων

Με νέα μονάδα επεξεργασίας εξοπλίστηκε η ανώνυμη εταιρία ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Τρικάλων, στη οποία μετέχει κατά το ήμισυ ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για μια μονάδα που αφορά στην επεξεργασία των λυμάτων της σφαγής, κάτι που είναι απαραίτητο για να είναι η σχετική διαδικασία, σύμφωνη με όλες τις προδιαγραφές. Τη νέα, σύγχρονη μονάδα, αλλά και συνολικώς τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος. Οι κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιάννης Κωτούλας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Θεοδ. Ευθυμίου για τα όσα συμβαίνουν στις εγκαταστάσεις σε τεχνικό επίπεδο. Σημαντικό επίσης το ότι η εταιρία, πλέον, έχοντας κέρδη, αποτελεί ένα καλό παράδειγμα συνεργασίας ιδιωτικού τομέα και Δήμου. Αυτό, όχι μόνο επειδή λύθηκαν πάρα πολλά προβλήματα με τις παράνομες σφαγές, αλλά και επειδή φανερώνει ότι υφίστανται προοπτικές, που, με την κατάλληλη αξιολόγηση, μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.
Στη χθεσινή επίσκεψη συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των σφαγίων σε περίοδο αιχμής, καθώς πλησιάζει το Πάσχα και είναι αναμενόμενο να υπάρχει αύξηση των απαιτήσεων από εμπόρους και καταναλωτές.

 

Από το γραφείο Τύπου
sfageia4 sfageia2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή