Σε “κατάληψη” του ΟΑΕΕ προχωρούν οι έμποροι , επαγγελματοβιοτέχνες και το επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων ενόψει του αυριανού πανελλαδικού συλλαλητηρίου τονίζουν ότι χωρίς δουλειές, πα Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων ενόψει του αυριανού πανελλαδικού συλλαλητηρίου τονίζουν ότι χωρίς δουλειές, πα Rating: 0

Σε “κατάληψη” του ΟΑΕΕ προχωρούν οι έμποροι , επαγγελματοβιοτέχνες και το επιμελητήριο

Σε “κατάληψη” του ΟΑΕΕ προχωρούν οι έμποροι , επαγγελματοβιοτέχνες και το επιμελητήριο

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων ενόψει του αυριανού πανελλαδικού συλλαλητηρίου τονίζουν ότι χωρίς δουλειές, παραγωγή , και ανάπτυξη δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας.

Συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 9ης Μαρτίου ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που οδηγεί τις ΜμΕ στον Αφανισμό.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν την κατάληψη του ΟΑΕΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου  και ώρα 10 π.μ. καλώντας όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος.

Όπως επισημαίνει  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βαγγέλης Αγγελάκης οι «προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, έρχονται να διαλύσουν ότι έμεινε όρθιο από το ασφαλιστικό σύστημα. Δυστυχώς η κυβέρνηση ότι ακολουθεί τη πεπατημένη συνταγή των μνημονιακών πολιτικών καταφέρνοντας βαρύτατο πλήγμα στο ευρωπαϊκό κεκτημένο της κοινωνικής ασφάλισης και στην ασφαλιστική συνείδηση.Τόσο η Ομοσπονδία μας όσο και η πρωτοβάθμια συνδικαλιστική μας οργάνωση η ΓΣΕΒΕΕ, έχει επισημάνει ότι τα ασφαλιστικά βάρη πρέπει να μοιράζονται αναλογικά και βάσει της εισφοροδοτικής ικανότητας του καθενός. Όμως η λύση του ασφαλιστικού δεν έρχεται με την αύξηση των εισφορών και τη μείωση των συντάξεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή