Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης o Παραπόταμος Reviewed by Momizat on . Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών κηρύσσεται η Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου της Δ.Ε. Πιαλείων του Δήμου Πύλης με κατεπείγον έγγρα Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών κηρύσσεται η Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου της Δ.Ε. Πιαλείων του Δήμου Πύλης με κατεπείγον έγγρα Rating: 0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης o Παραπόταμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης o Παραπόταμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών κηρύσσεται η Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου της Δ.Ε. Πιαλείων του Δήμου Πύλης με κατεπείγον έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και δη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ( Διεύθυνση Σχεδιασμού και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών. Μια εξέλιξη που προήλθε μετά από συντονισμένες κινήσεις του Δημάρχου Πύλης, κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και των συναρμόδιων Υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας, της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη.
Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκονται η συγκέντρωση αιτήσεων και η καταγραφή των ζημιών σε σπίτια, σε επιχειρήσεις, σε ζωϊκό κεφάλαιο και ότι άλλο.
Ήδη ο Δήμαρχος Πύλης βρίσκεται στην Αθήνα για συναντήσεις με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή