Σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ζαρούλια Reviewed by Momizat on . Με βούλευμά του, το Συμβούλιο, που κλήθηκε να άρει διαφωνία που ανέκυψε μετά την απολογία της κ. Ζαρούλια ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και τον αρμόδιο Με βούλευμά του, το Συμβούλιο, που κλήθηκε να άρει διαφωνία που ανέκυψε μετά την απολογία της κ. Ζαρούλια ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και τον αρμόδιο Rating: 0

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ζαρούλια

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ζαρούλια

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο, που κλήθηκε να άρει διαφωνία που ανέκυψε μετά την απολογία της κ. Ζαρούλια ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για το αν θα πρέπει να κρατηθεί η όχι, διατάσσει να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορουμένη για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι Εφέτες τάχθηκαν με την άποψη των ανακριτριών που ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερη η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, με την επιβολή ωστόσο κατ’ οίκον περιορισμού ,πλην της μετάβασης της στην Βουλή και επιπλέον με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία της βουλευτή ο εισαγγελέας Εφετών Ισ. Ντογιάκος είχε γνωμοδοτήσει υπέρ της προφυλάκισής της, θέση που υιοθέτησε και ο συνάδελφός του που υπέβαλε εισήγηση προς το Συμβούλιο Εφετών.

Εν τω μεταξύ κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες, για αύριο, απέστειλαν οι ανακρίτριες στους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Οι δύο βουλευτές καλούνται σε απολογία μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ενώ ο Νίκος Μίχος βαρύνεται επιπλέον και με κατηγορία που αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Την Παρασκευή αναμένεται να μεταφερθούν στο Εφετείο για να απολογηθούν ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή