Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός ποδοσφαιριστής από “χτύπημα” κεραυνού Reviewed by Momizat on . Τον σοβαρό τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή τουΗρακλή Καρδιτσομάγουλας από πτώση κεραυνού είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αθλητής που βρισκόταν στο γήπεδο μαζί Τον σοβαρό τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή τουΗρακλή Καρδιτσομάγουλας από πτώση κεραυνού είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αθλητής που βρισκόταν στο γήπεδο μαζί Rating: 0

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός ποδοσφαιριστής από “χτύπημα” κεραυνού

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός ποδοσφαιριστής από “χτύπημα” κεραυνού

Τον σοβαρό τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή τουΗρακλή Καρδιτσομάγουλας από πτώση κεραυνού είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο αθλητής που βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή για να κάνουν προπόνηση φαίνεται να “χτυπήθηκε” από τον κεραυνό που έπεσε σε πολύ κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το KarditsaLive.Net η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή ενώ να τονίσουμε ότι του έγιναν μαλάξεις τόσο από συμπαίκτες του όσο και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφθασε για να τον παραλάβει από το γήπεδο.

Αυτή την ώρα είναι στην εντατική του Νοσοκομείου Καρδίτσας διασωληνωμένος με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Να σημειώσουμε ότι όπως μας μεταφέρθηκε ο αθλητής που είναι 27 ετών φορούσε κάποια μεταλλική αλυσίδα στον λαιμό του, κάτι που πιθανά να έπαιξε ρόλο στον να “χτυπηθεί’ από τον κεραυνό ο ίδιος και όχι οι συμπαίκτες του που βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

karditsalive.net

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή