"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

Σε “λήθαργο” Τρικαλινοί πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί – Νέο πρόβλημα με τον Ε65 – Ξεσηκώθηκαν στην Ήπειρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

H προοπτική  υλοποίησης των ώριμων έργων που αφορούν τους Διευρωπαϊκούς οδικούς άξονες της Ηπείρου, εξετάστηκαν σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό την προεδρία του Υπουργού Κων. Καραμανλή τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη και άλλων παραγόντων.

Μεταξύ άλλων για τους οδικούς άξονες της Ηπείρου , το βασικότερο αφορά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει ισχύ από το 2015, βάσει της οποίας τέθηκαν πολύ υψηλότερα όρια κίνησης οχημάτων για εγκρίσεις οδικών αξόνων τετράιχνης διατομής. «Απεκρύβη η αλήθεια»,  τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Υπουργός το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζει το Υπουργείο και για το βόρειο τμήμα του Ε65, για το οποίο θα εκπονηθεί νέα μελέτη για το κυκλοφοριακό φορτίο, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν καλύπτονται τα όρια που θέτει η Ε.Ε. για χρηματοδότηση του έργου.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό , θα πρέπει να τεθεί στο περιφερειακό συμβούλιο και απαιτείται η κινητοποίηση των βουλευτών και των δημάρχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης