Σε μαζική αποχή από τις εκλογές των εκπαιδευτικών καλούν οι Τρικαλινοί Δάσκαλοι και Καθηγητές Reviewed by Momizat on . Για εκλογές - παρωδία κάνουν και καλεί σε μαζική αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, που αρνείται πεισματικά να αναβάλλει το υπουργείο Για εκλογές - παρωδία κάνουν και καλεί σε μαζική αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, που αρνείται πεισματικά να αναβάλλει το υπουργείο Rating: 0

Σε μαζική αποχή από τις εκλογές των εκπαιδευτικών καλούν οι Τρικαλινοί Δάσκαλοι και Καθηγητές

Σε μαζική αποχή από τις εκλογές των εκπαιδευτικών καλούν οι Τρικαλινοί Δάσκαλοι και Καθηγητές

Για εκλογές – παρωδία κάνουν και καλεί σε μαζική αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, που αρνείται πεισματικά να αναβάλλει το υπουργείο Παιδείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα Τρίκαλα οι παρατάξεις απέσυραν τα ψηφοδέλτια τους από την εκλογική διαδικασία ενώ το ίδιο έπραξε και η ΔΑΚΕ.

Παρά την ομόθυμη αντίδραση των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) στην επιβολή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, το Υπουργείο Παιδείας επιμένει στην αδιάλλακτη στάση του και προχωρά στη διενέργεια των εκλογών το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, ενώ το σύνολό των παρατάξεων έχει ζητήσει την απόσυρση των υποψηφιοτήτων τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή