Σε «μονομαχία» οι λαοπατέρες Μπλέτσας και Σπανός Reviewed by Momizat on . Πολλή τσαντίλα έχει απλωθεί γύρω μας με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Ο Σωτήρης Μπλέτσας [ Παπανδρεϊκός ] κάλεσε σε μονομαχία τον Θόδωρα Σπανό [Ανδρουλάκης]. Αν κερδίσ Πολλή τσαντίλα έχει απλωθεί γύρω μας με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Ο Σωτήρης Μπλέτσας [ Παπανδρεϊκός ] κάλεσε σε μονομαχία τον Θόδωρα Σπανό [Ανδρουλάκης]. Αν κερδίσ Rating: 0

Σε «μονομαχία» οι λαοπατέρες Μπλέτσας και Σπανός

Σε «μονομαχία» οι λαοπατέρες Μπλέτσας και Σπανός

Πολλή τσαντίλα έχει απλωθεί γύρω μας με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας [ Παπανδρεϊκός ] κάλεσε σε μονομαχία τον Θόδωρα Σπανό [Ανδρουλάκης].

Αν κερδίσει ο Μπλέτσας , ο Σπανός θα νηστέψει μέχρι τις απόκριες τρώγοντας ακρίδες ενώ αν κερδίσει ο Σπανός, ο Μπλέτσας θα πάει στο Γαρδίκι στα γόνατα όπως στην Παναγιά της Τήνου.

Και οι δύο στέλνουν περήφανο χαιρετισμό στους απανταχού Πασόκους και ετοιμάζονται για αγώνα ζωής ή θανάτου .

Ο Μπλέτσας υπόσχεται αν βγει ο Παπανδρέου, να περπατήσει στα κάρβουνα σαν αναστενάρης ενώ ο Σπανός αν βγει ο Ανδρουλάκη θα περιφέρει την εικόνα του Γιώργου Οικονόμου κάθε βδομάδα γύρω γύρω από την κλινική.

Ο Μπλέτσας υποσχέθηκε σήμερα να ψάχνει ψηφοφόρους με ξανθιές περούκες επειδή φοβάται μήπως ο Σπανός δώσει περούκες σε τσιγγάνους και γίνει αυτό που έγινε πριν μερικά χρόνια όταν ο Σπανός κουβαλούσε τσιγγάνους με τα ντάτσουν στις καρότσες για να ψηφίσουν Ανδρουλάκη.

Αντε γεια

Αυτή η εποχή μας έλαχε, αυτή θα ζήσουμε.

«Δόξα σοι ο θεός, δόξα σοι»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή