Σε ξεσηκωμό για την υγεία καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Άλλο ένα χαράτσι καλείται να πληρώσει ο λαός στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ. Πρόκειται για άθλια απόφαση του υπουργού υγείας και της κυβέρνησης που γίνε     Άλλο ένα χαράτσι καλείται να πληρώσει ο λαός στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ. Πρόκειται για άθλια απόφαση του υπουργού υγείας και της κυβέρνησης που γίνε Rating: 0

Σε ξεσηκωμό για την υγεία καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων

Σε ξεσηκωμό για την υγεία καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων

 

 

Άλλο ένα χαράτσι καλείται να πληρώσει ο λαός στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ. Πρόκειται για άθλια απόφαση του υπουργού υγείας και της κυβέρνησης που γίνεται στο όνομα των ανασφάλιστων.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι είναι θύματα της ίδιας πολιτικής, των συνεχόμενων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. Η φοροληστεία, η ακρίβεια και τα χαράτσια δεν αφήνουν κανέναν έξω.

Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα. Η κυβέρνηση θέλει και με αυτό το νέο χαράτσι να μεταφέρει τα βάρη στη τσέπη του εργαζόμενου λαού, των λαϊκών στρωμάτων. Για άλλη μια φορά κερδισμένοι βγαίνουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι στο χώρο της υγείας.

 

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους,Αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και την νεολαία, να μην αποδεχτούν και αυτή τη ληστεία, το εμπόδιο για να έχουν πρόσβαση στην υγεία και στα φάρμακα.

Καλεί τα σωματεία του νομού μας, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς των γυναικών, της νεολαίας, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων, να πάρουν πρωτοβουλίες οργάνωσης της πάλης για να μην περάσει το αντιλαϊκό αυτό μέτρο.

 

 

Το γραφείο τύπου

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή