Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης ο ΣΟΧΤ Reviewed by Momizat on . το πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης Boulder που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό  συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΧΤ. Οι επιτυχίες που ήρθαν μέσα α το πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης Boulder που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό  συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΧΤ. Οι επιτυχίες που ήρθαν μέσα α Rating: 0

Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης ο ΣΟΧΤ

Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης ο ΣΟΧΤ

το πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης Boulder που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό  συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΧΤ. Οι επιτυχίες που ήρθαν μέσα από την ευχάριστη και διασκεδαστική ενασχόληση με τα άθλημα επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία που διανύουν οι τρικαλινοί αθλητές. Συνολικά πέντε αθλητές εκπροσώπησαν την πόλη μας στους συγκεκριμένους αγώνες, οι τέσσερις από αυτούς αγωνίστηκαν στην προαγωνιστική κατηγορία ενώ μία αθλήτρια συμμετείχε στην κατηγορία πανκορασίδων.
Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να σκαρφαλώσουν 9 προβλήματα στις επιφάνειες ύψους 3,5 μέτρων. Οι διαδρομές ήταν απαιτητικές με υψηλή τεχνική δυσκολία και έτσι παρά το μικρό της ηλικίας οι τρικαλινοί αθλητές αλλά και οι άλλοι αθλητές από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν με πείσμα και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.
Για τον ΣΟΧΤ την τέταρτη θέση στην κατηγορία Πανκορασίδων κατέλαβε η Τσαβέα Μαρία, ενώ στην Προαγωνιστική των Κοριτσιών η Σκρέκα Κωνσταντίνα κατέλαβε την 6η θέση. Παρότι δεν κατάφεραν κάποιο πλασάρισμα οι Γαντζούλας Βασίλης, Μάνθος Άλκης και Ζηντζόβα Μαρία αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και γέμισαν πείσμα για τη συνέχιση της προσπάθειας την ερχόμενη χρονιά, αφήνοντας παράλληλα τις καλύτερες εντυπώσεις για την πρόοδο που έχουν κάνει ως αθλητές.

Τους αθλητές στους αγώνες συνόδευσαν οι προπονητές Σιδέρης Βασίλης και Τόγελου Βιβή ενώ την αποστολή συνόδευσε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χάρης Καλλιάρης ο οποίος στο περιθώριο των αγώνων είχε συνάντηση με παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης όπου εκφράστηκε για άλλη μια φορά από την πλευρά της ομοσπονδίας η ανάγκη βελτίωσης των υποδομών αναρρίχησης στα Τρίκαλα ώστε να βοηθηθούν οι αθλητές αλλά και να φιλοξενηθούν αγώνες στο άμεσο μέλλον μιας και τα Τρίκαλα βρίσκονται γεωγραφικά στον κέντρο της Ελλάδας αλλά και στο επίκεντρο του αναρριχητικού ενδιαφέροντος για την χώρα μας και όχι μόνο, χάρη στα σημαντικά αναρριχητικά πεδία που βρίσκονται γύρω από την πόλη(Μετέωρα, Πύλη, Μουζάκι).Το αγωνιστικό πρόγραμμα τελείωσε μετά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σε όλους θα δοθεί αρκετό χρονικό διάστημα για ξεκούραση μέσα στο καλοκαίρι ώστε από Σεπτέμβρη να γυρίσουν δυναμικά στις αναρριχητικές υποχρεώσεις.

soxt2 soxt1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή