"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σε παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της ορεινής Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Σε παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της ορεινής Καλαμπάκας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου: «Συντήρηση-Αποκατάσταση Ζημιών, Κατασκευή Τεχνικών, στο Οδικό Δίκτυο Ορεινής Καλαμπάκας Π.Ε. Τρικάλων 2014», προϋπολογισμού 400.000,00 € (με Φ.Π.Α.),

 

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί για την αιρετή Περιφέρεια θέμα μείζονος σημασίας. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους και όπου έχουμε τη δυνατότητα, υλοποιούμε έργα ουσίας για τους πολίτες. Στόχος μας, με τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου είναι η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και η μεταφορά των εμπορευμάτων».

Το έργο αφορά σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών σε όλο το οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής Καλαμπάκας. Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΚΑΠ –ΣΑΕΠ 017 Π.Ε. Τρικάλων 2014 με Κωδικό Αριθμό Έργου (ΚΑΕ9781-9453) Α.Μ.11960. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης