Σε ποια σχολή εισήχθη τελικά ο φερόμενος ως δολοφόνος της Μάνης; Reviewed by Momizat on . Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση που δημοσίευσε το onairnews.gr, ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για το φονικό στη Μάνη, εσήχθη με τις πανελήνες σε ΤΕΙ τ Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση που δημοσίευσε το onairnews.gr, ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για το φονικό στη Μάνη, εσήχθη με τις πανελήνες σε ΤΕΙ τ Rating: 0

Σε ποια σχολή εισήχθη τελικά ο φερόμενος ως δολοφόνος της Μάνης;

Σε ποια σχολή εισήχθη τελικά ο φερόμενος ως δολοφόνος της Μάνης;

Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση που δημοσίευσε το onairnews.gr, ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για το φονικό στη Μάνη, εσήχθη με τις πανελήνες σε ΤΕΙ της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Λίγες μέρες πριν προφυλακίστηκαν για το διπλό φονικό στην Καλαμάτα οι δυο 18χρονοι και σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις τα ονόματα τους είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα ξεκινήσουν τη φοιτητική ζωή. Ο ένας πέρασε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας πολιτικών μηχανικών  και ο δεύτερος λογιστική στην Καλαμάτα.

Ομως, τμήμα πολιτικών μηχανικών ΤΕ, το ΤΕΙ Θεσσαλίας έχει δύο!Ανήκουν και τα δύο, στη ΣΤΕΦ (Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών). Ενα στη  Λάρισα και ένα στα Τρίκαλα. Σε ποιο εισήχθη ο κατηγορούμενος; Χρειάζεται διευκρίνιση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή