Σε πολιορκία o Noμός Τρικάλων από φόβο και ανασφάλεια – Για ρεβεγιόν ετοιμάζονται ο ιός και ο Μύλος των Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Και στον Νομό Τρικάλων ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να μην αρρωστήσει γιατί η τύχη που θα έχει στο δημόσιο σύστημα Υγείας είναι αμφίβολη, ήδη αποφασίστηκε τα χειρο Και στον Νομό Τρικάλων ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να μην αρρωστήσει γιατί η τύχη που θα έχει στο δημόσιο σύστημα Υγείας είναι αμφίβολη, ήδη αποφασίστηκε τα χειρο Rating: 0

Σε πολιορκία o Noμός Τρικάλων από φόβο και ανασφάλεια – Για ρεβεγιόν ετοιμάζονται ο ιός και ο Μύλος των Ξωτικών

Σε πολιορκία o Noμός Τρικάλων από φόβο και ανασφάλεια – Για ρεβεγιόν ετοιμάζονται ο ιός και ο Μύλος των Ξωτικών

Και στον Νομό Τρικάλων ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να μην αρρωστήσει γιατί η τύχη που θα έχει στο δημόσιο σύστημα Υγείας είναι αμφίβολη, ήδη αποφασίστηκε τα χειρουργεία να μειωθούν ενώ και στο νοσοκομείο, κλινικές αλλάζουν χρήση σε μία νύχτα και επιστρατεύονται για τα θύματα της πανδημίας.

Τα πλοκάμια της πανδημίας εδώ και αρκετές μέρες προκαλούν ασφυξία σε κάθε έκφανση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Πλέον και τα Τρίκαλα έχουν χωριστεί στα δύο, στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους, καθώς μπαίνουμε στην πιο οδυνηρή περίοδο της πολιορκίας από την πανδημία.

Καμία ένδειξη δεν υπάρχει για φως στον μακρινό ορίζοντα επειδή κανείς δεν ξέρει με τι έχει να κάνει.

Στην αρχή του χρόνου όλοι πίστευαν πως τα φετινά Χριστούγεννα η ζωή θα ήταν ξανά ωραία, όμως φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς και άβυσσος υπάρχει κάτω από τα πόδια μας.

Σχόλια (3)

 • Υπάρχει λύση

  Nα ντύσει ο δήμαρχος τα “ξωτικά”, γιατρούς και νοσηλευτές…και το εργοστάσιο σοκολάτας να το κάνει ΜΕΘ…

  Απάντηση
 • Τrikalinos

  Πως δε ξέρει τι να κάνει?
  Να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!

  Απάντηση
 • Τι λέτε ρε...

  Όλοι δίκιο έχουν…αλλά υπάρχουν οι υποδομές για να αντιμετωπιστουν όλες οι ορδές των επισκεπτών?τι έκανε ο δήμος προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των δομών υγείας κ κυρίως για ενίσχυση του νοσοκομείου μας?τίποτα απολύτως…σφυριζει κλέφτικα ..απλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η “εικονα”της “έξυπνης πολης”κ η τσέπη…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή