Σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα μίλησε ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Στην πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Καρδίτσας και πρώην υφυπουργού κ.  Σπύρου Ταλιαδούρου,  στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο υποψήφιος ευρωβο Στην πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Καρδίτσας και πρώην υφυπουργού κ.  Σπύρου Ταλιαδούρου,  στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο υποψήφιος ευρωβο Rating: 0

Σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα μίλησε ο Θανάσης Λιούτας

Σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα μίλησε ο Θανάσης Λιούτας

Στην πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Καρδίτσας και πρώην υφυπουργού κ.  Σπύρου Ταλιαδούρου,  στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.

Ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλία, στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, ανέφερε και τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ κοντά μας.

Με την παρουσία σας τιμάτε το κόμμα μας, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και όλους εμάς που δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών.

Νέους κυρίως ανθρώπους που ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά να στρατευτούμε στον αγώνα που δίνει η παράταξή μας να σταθεροποιήσει τη χώρα.

Είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Περήφανοι γιατί ακολουθήσαμε τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας: Του αναμορφωτή της Ελλάδας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Περήφανοι γιατί βλέπουμε τις αρχές, τις ιδέες, τις αξίες μας να δικαιώνονται στο ακέραιο. Περήφανοι γιατί βρίσκεται στο τιμόνι της ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρωθυπουργός που έταξε ως υπέρτατο σκοπό του τη σωτηρία της Ελλάδας. Τη δημιουργία της Νέας Ελλάδας η οποία θα αναδείξει ό,τι καλύτερο έχει να δείξει αυτός ο τόπος.

Η Νέα Ελλάδα, η Ελλάδα που θέλουμε, είναι μια χώρα που στέκεται σταθερά στην Ευρωζώνη. Χώρα Ευρωπαϊκή, δυναμική και περήφανη. Χώρα που διεκδικεί με σύνεση και αποφασιστικότητα τα δίκαια του Ελληνισμού.

Αυτή τη φορά, το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή, θα το αποφασίσει με την ψήφο του το εκλογικό σώμα της Χώρας.

Αυτό το τελευταίο είναι μια μεγάλη πολιτική τομή – πρωτοβουλία της Κυβέρνησής μας! Πρωτοβουλία την οποία χαιρέτησαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την ανανέωση του τόπου: με περισσότερες επιλογές για το λαό, με μεγαλύτερη συμμετοχή του ίδιου του λαού, δηλαδή με περισσότερη Δημοκρατία!

Οι μόνοι οι οποίοι στάθηκαν απέναντι σε αυτή την πρωτοβουλία, είναι εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν η πολιτική μας ζωή να είναι κλειστή σε νέους ανθρώπους.

Ανθρώπους του καθημερινού αγώνα όπως εγώ που μας επέλεξε ο Πρωθυπουργός να στελεχώσουμε το ευρωψηφοδέλτιο της Νίκης.

Ανθρώπους της πραγματικής παραγωγής και της δημιουργίας. Κομμάτι της Ελλάδας που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο. Άνθρωποι του μόχθου που ξέρουμε τι θα πει χωράφι, παραγωγή, μόχθος και ιδρώτας. Με μια λέξη:  Νοικοκυραίους. Αυτούς που η δική μας παράταξη διαχρονικά εκφράζει. Αυτούς για τους οποίους μάχεται σήμερα η Νέα Δημοκρατία».

 

lioutas_karditsa1 lioutas_karditsa2

Αφήστε το σχόλιο σας