"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Σε “πόλεμο” Σακκάς και “Μπολσεβίκοι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουν πέσει τα τσιμέντα για το νέο βάθρο που θα στηθεί η προτομή του Στρατηγού Σαράφη. Είναι περίπου δέκα μέτρα πιο πίσω από το σημείο που βρίσκεται τώρα. Οι Μπολσεβίκοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα… αναμένουν κινήσεις. Ο Δήμαρχος θα μετακινήσει μάλλον βράδυ τον Στρατηγό κι οι Μπολσεβίκοι θα τον πάρουν το πρωί και θα τον πάνε πάλι πίσω στη θέση του. Και ξανά μανά μέχρι να βαρεθούν όλοι, μέχρι που θα ζαλιστεί κι ο Στρατηγός. Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Στρατηγό και την πλατεία…

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη,δεν θα κουνηθεί από εκεί ούτε 1cm… Διαφορετικά Καταβούτας και Σακκάς να ψάξουν να βρουν σπηλιά για να κρυφτούν..

  2. Να μπει το άγαλμα στην Καποδιστρίου, στο καινούριο πεζοδρόμιο και ποδηλατόδρομο που κατέσκαψαν σήμερα το πρωί ξανά. Και να γίνει με επισημότητες και με την παρουσία όλων των επισήμων και των όλων των υπευθύνων. Και αν μουσκέψουν, δεν θα είναι λόγω καιρικών φαινομένων, θα τους φτύνουν οι ένοικοι απ τα μπαλκόνια.

  3. Να στηθεί άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη στη πλ. Ρήγα Φεραίου, εκεί που οι ντόπιοι συνεργάτες των Γερμανών,κρέμασαν το κεφάλι του!
    Και να ονομαστεί η Απόλλωνος, οδός Άρη Βελουχιωτη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης