Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πόλη Reviewed by Momizat on . Παρουσία πλήθους κόσμου άναψε  το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ παράλληλα άναψαν τα φωτάκια και τα δενδράκια στις όχθες τ Παρουσία πλήθους κόσμου άναψε  το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ παράλληλα άναψαν τα φωτάκια και τα δενδράκια στις όχθες τ Rating: 0

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πόλη

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πόλη

Παρουσία πλήθους κόσμου άναψε  το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ παράλληλα άναψαν τα φωτάκια και τα δενδράκια στις όχθες του Ληθαίου, στήνοντας πλέον ένα καθαρά Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν νεράιδες, ξωτικά, μάγοι και καλικάντζαροι που ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα από τον «Μύλο των Ξωτικών», με χορό, τραγούδι, παιχνίδια και κέφι.

Διασχίζοντας την οδό Ασκληπιού έφτασαν στην κεντρική πλατεία όπου τη σκυτάλη παρέλαβαν η Δημοτική Χορωδία και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων με νότες γιορτινές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Το άναμμα του δένδρου έγινε από τον δήμαρχο Δημ. Παπαστεργίου ο οποίος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή