Σε συνάντηση διαπεριφερειακής συνεργασίας στη Μόσχα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on .   Τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Π   Τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Π Rating: 0

Σε συνάντηση διαπεριφερειακής συνεργασίας στη Μόσχα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Σε συνάντηση διαπεριφερειακής συνεργασίας στη Μόσχα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

 

Τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Περιφερειών στη Μόσχα. Συμμετείχαν η Υπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Alla Manilova, 30 Υπουργοί Τουρισμού των Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επαγγελματίες τουρισμού και εκπρόσωποι tour operator που αριθμούν στο σύνολό τους 3000 μέλη. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια Σχέδιο Δράσεων του Αφιερωματικού Έτους Τουρισμού που διαμορφώθηκε μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας, και επικεντρώθηκαν στην ανάδειξη του προορισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των τουριστικών προϊόντων της με ταυτόχρονη παρουσίαση χρήσιμου οπτικοαουστικού υλικού. Η ρωσική αγορά εκτός από το μοντέλο ήλιος και θάλασσα ενδιαφέρεται και για ειδικές μορφές τουρισμού όπως  θρησκευτικό/προσκυνηματικό τουρισμό, αθλητικό τουρισμό, σχολικό τουρισμό, πολιτιστικό τουρισμό και τουρισμό υγείας. Η παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας κάλυπτε πλήρως αυτούς τους τομείς στοχεύοντας σε ένα δυναμικό «άνοιγμα» στην μεγάλη τουριστική αγορά της Ρωσίας.

 

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Η σημερινή συνάντηση δίνει μια μεγάλη δυνατότητα, η θεωρία να γίνει πράξη. Τα λόγια και οι συσκέψεις να γίνουν έργα επ’ ωφελεία των λαών, του πολιτισμού, της ευεξίας και της υγείας των ανθρώπων. Γιατί όποιος ταξιδεύει στην Ελλάδα, έχει τη δυνατότητα αυτή. Οι συναντήσεις αυτές έχουν μια θετική προστιθέμενη αξία. Είναι συναντήσεις ειρήνης, συνεννόησης, πολιτισμού, καινοτομίας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή