Σε συνέλευση οι εργαζόμενοι των ΚΤΕΛ Reviewed by Momizat on . Τη γενική τους συνέλευση, πραγματοποιούν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Η συνέλευση θα πραγμ Τη γενική τους συνέλευση, πραγματοποιούν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Η συνέλευση θα πραγμ Rating: 0

Σε συνέλευση οι εργαζόμενοι των ΚΤΕΛ

Σε συνέλευση οι εργαζόμενοι των ΚΤΕΛ

Τη γενική τους συνέλευση, πραγματοποιούν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Τα θέματα είναι: εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοίκησης και λοιπών Οργάνων του Σωματείου και επιλογή Β/Βάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης.

Τα μέλη που θα προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα το ατομικό τους βιβλιάριο υγείας ΙΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές από την Διοίκηση του Σωματείου από την ερχόμενη Παρασκευή μέχρι και την 1η Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή